Fabrikanten

Winkelwagen

Geen producten

Gratis verzending! Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Verzenden & retouren

Wij verzenden in principe wereldwijd maar er zijn verschillen in verznedkosten en naar een beperkt aantal landen wordt niet geleverd.

  • Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen EUR 5,00. Binnen de EU zijn de verzendkosten EUR 10,00 en daarbuiten EUR 20,00. Voor bestellingen boven € 40,00 brengt VerspA geen verzendkosten in rekening voor leveringen binnen Nederland.

Voor bestellingen die zelf afgehaald worden in Baarlo rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

  • Garantie

Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht.

  • Ruilen en retouren

Om hygienische redenen is het ruilen van ondermode niet mogelijk.

Het ruilen van artikelen is toegestaan binnen 14 dagen na aflevering van de goederen. Artikelen dienen in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd. Het terugsturen van artikelen is altijd op eigen kosten tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

Wanneer u het product zonder duidelijke reden retourneert dan worden de verzendkosten bij u in rekening gebracht.

Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten. Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.